Teoriprøven

Kris Køreskole får dig til at bestå teoriprøven

En teoriprøve er måske den sværeste del af at erhverve sig et kørekort, og for nogen sværere end det at køre bil i sig selv. Det hænger ikke sammen med at prøven er urimelig svær, men at mange føler et psykisk pres, ved hele konstellationen og følelsen af at blive testet. Derfor forsøger vi at gøre situationen så uhøjtidelig som mulig, og dermed er det mere et møde, hvor vi ordner formaliteterne end det er en eksamenssituation. Det hjælper mange til at komme igennem prøven og bevise både overfor os og dem selv, at de sagtens kan klare den del af at få et kørekort også. I det hele taget prøver vi at afdramatisere forløbet så alle føler sig godt tilpas og får en god oplevelse i forbindelse med at erhverve sig et kørekort.

Vi holder generalprøve på din teoriprøve

Hos Kris køreskole har vi valgt at holde en generalprøve på jeres teoriprøve og det har vist sig at være en god ide, for det hjælper til at næsten alle klarer sig igennem. Derfor har vi en høj procentdel af elever der består og det hjælper især til, at noget af det pres som nogen føler, bliver taget af i opløbet. En generalprøve er en prøve hvor vi går igennem de samme ting, som når det virkelig gælder og på den måde er du forberedt på hele situationen, inden den egentlige teoriprøve går af stablen. Det, sammen med at vi altid forsøger at lave en så god og afslappet stemning som muligt, med en god tone imellem både elever og kørelærere, gør at de fleste klarer sig igennem og vi hører ofte elever sige efter prøven, at det gik meget nemmere end de havde ventet.

En teoriprøve er også alvor

Grunden til at man skal igennem en teoriprøve er, at det kan gælde liv og død i sidste ende, hvis man ikke har forstået alle dele af skiltningen på det danske vejnet. Så selvom vi ønsker at gøre det til en sjov oplevelse, i en meget afslappet atmosfære, går vi meget op i at forberede vores elever så de er vel rustede inden de skal ud og køre i den virkelige verden. Det er ikke kun en formalitet, men også en vigtig del af at kunne køre bil i praksis, uanset hvor god man er bag rettet. Derfor skal tingene naturligvis være i orden og du skal kunne din teori, men vi skal nok hjælpe dig igennem det på en god måde.